Malzemeler
- yarım kilo barbunya
- 2 adet havuç
- 3 adet soğan
- 1 adet patates
- 2 yemek kaşığı salça
- sıvı yağ
- tuz
- karabiber
- pulbiber (isteğe bağlı)
- su
Yemeğin Yapılışı
3 Adet soğanımızı yemeklik olacak şekilde doğruyoruz.2 adet havucumuzu ve 1 adet patatesimizi küp küp doğruyoruz.Yemeklik doğradığımız soğanlarımızı tenceremizde pembeleşinceye kadar kavuruyoruz.Pembeleşen soğanlarımıza küp küp doğramış olduğumuz havuç ve patatesimizi ilave ederek soteliyoruz.Sotelenen malzemelerimize 2 yemek kaşığı salça ile barbunyamızı ilave ederek 5 dakika kadar daha kavuruyoruz.Kavrulan malzemelerimizin üzerini örtecek kadar su ile birlikte tuz ve baharatlarımızı ilave ederek pişiriyoruz.
AFİYET OLSUN..
Yorum için açıklama